Disclaimer

  • vis_7.jpg

De informatie en adviezen op deze site zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld.
Fietseropuit.nl kan echter niet instaan voor de juistheid van alle gegevens en de kwaliteit van alle routes en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de negatieve gevolgen van het gebruik hiervan.

 

Bedenk ook dat niet alle genoemde routes en gelinkte websites op deze site door ons zijn gemaakt en dat wij slechts linken naar de websites van adverteerders. Ook de tips en adviezen die wij geven worden beschouwd als vrij algemene kennis die op meerdere plaatsen op internet gevonden kan worden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet geheel correct is, of dat deze na verloop van tijd veroudert.

 

Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van het knooppuntensysteem, het opvolgen van tips en alle andere beslissingen die zij nemen naar aanleiding van informatie op deze site. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies van gegevens of andere negatieve consequenties die ontstaan door gebruikmaking van informatie op deze site. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie op Fietseropuit.nl.

 

Als laatste is het vanzelfsprekend verboden om kaarten, foto's en/of teksten van Fietseropuit te gebruiken voor andere doeleinden. Als u toch materiaal wilt gebruiken, willen wij u vragen om even contact met ons op te nemen via info@fietseropuit.nl

 

andere FietsrouteplannersRustpunt als partner

Stichting Rustpunt is partner geworden van Fietseropuit
Lees meer >>

Citymarketing concept

We hebben een citymarketing concept gelanceerd voor o.a. Gemeente Ede.
Lees meer >>

Fietseropuit bij Bol.com

Ons boekje bevat de leukste routes op de Veluwe!
Lees meer >>